Dromen

Toekies richt zich op de dromen van de vluchteling kinderen. Door deze kinderen hun ervaringen en dromen te laten tekenen, kunnen ze hun gevoelens weer een stukje beter verwerken.

onderwijs

Onderwijs speelt een belangrijke rol in het welzijn van deze kinderen. Omdat elk kind recht heeft op onderwijs helpt Toekies hieraan mee door de kinderen van schriften en potloden te voorzien.

Integratie

Toekies stimuleert al vanaf het begin de integratie van vluchtelingkinderen. Dit gebeurd door bijvoorbeeld het drietalige boek van ''Welkom in Nederland''. Hiermee worden zowel kinderen, als ouders geintroduceert in de Nederlandse cultuur.

HET VERHAAL DAT JE AANTREKT

Toekies geeft vluchtelingkinderen in Nederland een gezonde start, de kans om zichzelf te onplooien en hun dromen te kunnen vervullen.

HOE KAN IK HELPEN...

Bewustzijn

Door het steunen van ons project, draagt u bij aan het verspreiden van ons verhaal. Om zo meer mensen bewust te maken van de situatie van vluchtelingkindern in Nederland.

Creatieve Dagen

Door het organiseren van creatieve dagen helpen wij kinderen om uit hun isolement te stappen. Wist u dat wanneer u een set ansichtkaarten koopt, wij hier al 4 kinderen een actieve middag kunnen geven?

Educatief materiaal
Door het kopen van 1 shirt, zijn wij al in staat om 3 kinderen het boek van ''Welkom in Nederland'' te geven, een eerste kennismaking met de Nederlandse cultuur, voor zowel de ouders als de kinderen.