Veelgestelde Vragen

Mochten er na het lezen van de vragen nog steeds onduidelijkheden zijn neem dan gerust contact met ons op contact@toekies.nl!

Wat gebeurt er met de opbrengsten?
Toekies wordt volledig op vrijwillige basis gerund en al uw geld zal geïnvesteerd worden in de T-shirts en de bedrukking ervan. De opbrengsten van de T-shirts worden vervolgens geïnvesteerd in de kinderen van de taalsschool in Houten en in de volgende batch zodat we nog meer kinderen kunnen helpen!

Hoe ontstaan de ontwerpen?
Voor de ontwerpen op de t-shirts hebben wij een tekenmiddag gehouden op een Taalschool in Houten. Ongeveer 60 kinderen hebben meegedaan met deze creatieve middag – en er zijn hele mooie ontwerpen uit gekomen!

Waar worden de ontwerpen op bedrukt?
De ontwerpen geprint op T-shirts van Stanley Stella, lid van Fair Wear Foundation. FWF is opgericht om arbeidsomstandigheden voor honderden mensen over de hele wereld te verbeteren (voor meer info zie fairware.org). Alle t-shirts gecertificeerd met hoogwaardige standaard certificaten [GOTS, OE 100, OE Blended, OEKO TEX, REACH] (voor meer info zie stanleystella.com).

Kan ik met iDEAL betalen?
U kunt uitsluitend met iDEAL betalen. Mocht u op een andere manier willen neem dan even contact met ons op.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij hopen de T-shirts binnen 4/5 werkdagen te leveren.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn 3,80 euro per pakket. In een pakket gaan 2 á 3 artikelen, afhankelijk van de grootte van de artikelen.

Kan ik mijn shirt retourneren of ruilen?
Jazeker, dit moet binnen 14 dagen na aankoop gebeuren.

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren of ruilen?
Vul het bijgevoegde formulier in wanneer het met de post teruggestuurd wordt. Stuur de post naar Heidelberglaan 2, 3582 CS, Utrecht Nederland en stuur een mailtje naar contact@toekies.nl om te laten weten dat u de bestelling hebt geretourneerd.