Over Ons


Wij zijn Toekies

Onze missie is een betere toekomst te creëren voor gevluchte kinderen, met kleding die geïnspireerd is door hun verhalen en creaties.
  Manon de Lijster

  Manon stuurt het team aan, zorgt dat de gestelde doelen in de gaten worden gehouden en zorgt dat alles in goede banen verloopt!

  Manon de Lijster
  Team Captain
  Pieter Kienhuis

  Pieter beheert de financien bij toekies. Zo houdt hij de kas bij, bepaalt hij de budgetten en zoekt voor ons de beste deals uit!

  Pieter Kienhuis
  Penningmeester
  Elai Shahim

  Elai is verantwoordelijk voor het contact: mocht u dus een vraag hebben dan kunt u haar mailen op contact@toekies.nl.

  Elai Shahim
  Contact
  Stan Oerlemans

  Stan is verantwoordelijk voor het onderhouden van de webshop en het bevorderen van de groei van Toekies!

  Stan Oerlemans
  Webdevelopment
  Bob van Meijel

  Als sales manager is Bob verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten, klantrelaties, target monitoring en het werven van nieuwe verkooppunten!

  Bob van Meijel
  Sales
  Naomi Sommer

  Naomi is verantwoordelijk voor het bedenken van marketingstrategieën en voor het vormgeven van de social media, om zo nieuwe klanten aan te trekken en bestaande te behouden!

  Naomi Sommer
  Marketing
  Enactus

  Toekies is onderdeel van Enactus Utrecht, dé studentenorganisatie voor sociaal ondernemerschap in Utrecht.

  Enactus
  Utrecht
Toekies infomercial
in 30 seconds :)

Toekies IS

Sociaal

Kinderwelzijn staat bij ons voorop. De opbrengsten worden dan ook volledig ten behoeve van de kinderen besteed! Daarnaast worden de ontwerpen geprint op T-shirts van Stanley Stella, lid van Fair Wear Foundation. FWF is opgericht om arbeidsomstandigheden voor honderden mensen over de hele wereld te verbeteren (voor meer info zie fairware.org).

Duurzaam

Wij willen impact maken zonder dat de planeet op de tweede plaats komt. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van hoge kwaliteit organisch katoen wat lang mee gaat. Daarnaast zijn alle t-shirts gecertificeerd met hoogwaardige standaard certificaten [GOTS, OE 100, OE Blended, OEKO TEX, REACH] (voor meer info zie stanleystella.com).

Zelfstandig

Omdat de onderneming op vrijwillige basis wordt gerund en wij onze eigen producten verkopen kunnen wij bestaan zonder afhankelijk te zijn van donaties. Wij zien sociaal ondernemerschap in de toekomst liever als norm dan uitzondering. In die zin is Toekies hopelijk een stap in de goede richting wat betreft sociaal ondernemerschap als beweging.