Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De hieronder volgende voorwaarden gelden alleen voor artikelen die via de webshop op http://www.toekies.nl verhandeld worden:

Prijzen

De prijzen van de artikelen in de webwinkel zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. U dient rekening te houden met eventuele extra kosten voor het verzenden van uw bestelling zie hieronder. Er kunnen geen rechten worden ontleend indien er ondanks onze zorgvuldigheid een verkeerde prijs is gecommuniceerd. Hiervan wordt u zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Verzendkosten – Transport kosten

Verzendkosten worden apart bij de producten vermeld. De verzendkosten worden in principe over de gehele bestelling berekend.
Voor meerdere pakketten kunnen eventuele extra verzendkosten aan verbonden zijn. Hiervoor nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Voor leveringen naar het buiteland kunnen in sommige gevallen een extra bijdrage gevraagd worden in de kosten. Mocht dit zo zijn nemen wij contact met u op na de bestelling. Voor meer info hierover, kunt u contact opnemen via contact@toekies.nl. Bij sales items kan ook eventueel een bijdrage gevraagd worden maar dit is vaak het geval bij een levering naar het buitenland.
Ook bent u in de gelegenheid de bestelling af te halen. Indien u dit bij de bestelling aangegeven hebt ontvangt u hiervoor een bericht wanneer de bestelling klaar ligt.

Werkwijze betaling en levering en retour

Zodra wij uw bestelling en betaling van de webshop hebben ontvangen, ontvangt u van ons (per e-mail) een bevestiging van uw bestelling. De bestelling zal zo snel mogelijk worden verzonden. In principe kunt u uw bestelling binnen enkele werkdagen tegemoet zien. Uw bestelling wordt verzorgd door een pakket bezorger. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, ontvangt u van ons een e-mail met een verwachte levertijd. Indien deze niet acceptabel is kan de bestelling worden geannuleerd en zal direct het bedrag worden terugbetaald. Indien het artikel niet meer leverbaar is ontvangt u direct uw geld retour. Bij annulering van speciaal voor u ingekochte producten kan een vergoeding gevraagd worden voor de gemaakte kosten en onze onmogelijkheden voor terug zenden naar onze leverancier. Omruilen is eventueel ook mogelijk in overleg met ons.

Mocht het product niet bevallen kan u binnen 14 dagen contact opnemen met contact@toekies.nl en het product naar ons terugzenden. Na ontvangst en onbeschadigd of gebruikt ontvangst zal het aankoopbedrag binen 5 dagen naar U worden teruggeboekt. Mochten wij uw bankgegevens niet hebben, stuurt U deze dan ook met de zending mee.

Betalingen

U kan momenteel betalen via iDEAL of door een overboeking.

Reclamaties en aansprakelijkheid

Indien u een product na ontvangst om welke reden dan ook (toch) niet wenst af te nemen, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden en het product na levering aan: http://www.toekies.nl te retourneren. Neem voor adresgegevens en procedure voor de retourzending contact met ons op.
Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor rekening klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd en ongebruikt is, in de originele verpakking (indien ook zo geleverd) en gefrankeerd bij ons wordt aangeleverd. Ongefrankeerde zendingen worden door ons niet in ontvangst genomen.
Reclamaties m.b.t. het ontvangen van onjuiste, beschadigde of kapotte producten dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden en zal door ons worden vergoed of vervangen. Sale kan niet retour genomen worden.
De eventuele terug betaling zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 weken worden terug betaald op de aangegeven rekening.

Garantie

Op alle producten wordt een garantie termijn afgegeven die voor dat product geld. Voor meer informatie hierover stel uw vraag via de mail. Binnen deze garantie periode zullen wij er alles aan doen om het defect te herstellen en indien nodig op dat herstel niet mogelijk is, zal het product vervangen worden. Indien vervanging niet mogelijk is, zal er een passende oplossing aangeboden worden.

Bescherming van uw gegevens

Toekies gebruikt de door u verstrekte persoonlijke gegevens om uw bestelling zo snel en goed mogelijk uit te voeren. Met de door u verstrekte gegevens zullen wij zorgvuldig omgaan. Deze gegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling? Dan kunt u contact opnemen met ons via contact@toekies.nl.