Het Team

Manon

Teamcaptain

Hallo! Wat leuk dat je op onze website kijkt! Mijn naam is Manon en ik ben captain van het enorm enthousiaste Toekies team. In Toekies kan ik mijn passie kwijt voor sociaal ondernemen, creatief bezig zijn met kids! Hiermee probeer ik een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Als ik niet voor Toekies bezig ben, ben ik te vinden in Wageningen voor een master international development, in de klimhal of in de dansschool.

teamcaptain@toekies.nl

Songa

Marketing Manager

Hey! Ik ben Songa, 19 jaar en studeer communicatie- en informatiewetenschappen. Sinds januari 2019 ben ik vol enthousiasme lid bij Enactus. Binnen het Toekies team doe ik de marketing. Ik ben verantwoordelijk voor het bedenken van de marketingstrategieën en voor het creeëren van content voor op de sociale kanalen van Toekies. Zo behouden we bestaande klanten en trekken we nieuwe klanten aan! Fun fact: 8 jaar lang deed ik mee aan skiwedstrijden.

marketing@toekies.nl

Daan

Sales Manager & Penningmeester

Hoi! Ik ben Daan en sales manager en penningmeester binnen Toekies. Daar houd ik het financieel overzicht en zorg ik ervoor dat onze producten zo veel mogelijk verkocht worden. Ik vind het erg leuk om mij met sociaal ondernemen bezig te houden en iets te betekenen voor de maatschappij! Naast Toekies ben ik aan het afstuderen voor Sociologie en heb ik een minor Entrepreneurship afgerond. Ik houd erg van sporten, ik roei, ga naar de sportschool en voetbal af en toe. Fun fact: als keeper was ik bijna gescout voor Vitesse. 

sales@toekies.nl

Judith

Communicatie Manager

Hi allemaal! Mijn naam is Judith, ik doe communicatie voor Toekies! Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon vertellen hoe fantastisch jij Toekies vindt? 
Dat kan allemaal bij mij! Toekies is voor mij de plek waar ik ondernemen en me inzetten voor anderen kan combineren. Naast Toekies studeer ik Creatieve Business aan de Hogeschool van Utrecht en loop ik stage bij Plan International Nederland.

communicatie@toekies.nl

Bekijk de Toekies Kinder T-shirts in de webshop!