Blogs van Toekies

Hieronder vind je een blog van Toekies!

Het verhaal dat je aantrekt

Crowdfunding

Op 24 november 2017 ging onze crowdfundingcampagne van start. Het hele team heeft zich erg ingezet om deze campagne te promoten via social media.

Toch was er wat spanning, omdat we geen idee hadden hoe ons idee aan zou slaan bij het publiek. Gelukkig ging dit erg goed: 4 dagen na de start van onze campagne hadden we al een kwart van onze beoogde financering binnen! Omdat ons idee zo veel enthiousiaste reacties kreeg, vielen we in de prijzen bij het crowdfunding platform 1% Club. Daarnaast kwamen we ook in aanmerking voor een prijzenpot voor populaire projecten op hun website. Door alle lieven mensen die ons geholpen hebben, zaten we binnen no time op ons streefbedrag! Heel erg bedankt hiervoor!

Toen het geld eenmaal binnen was ging het proces bij Toekies in sneltreinvaart: de t-shirts werden bedrukt, de webshop werd klaargemaakt en de verpakkingen voor de T-shirts werden klaargelegd. Inmiddels zijn de t-shirts verkrijgnbaar in de webshop, dus neem gerust een kijkje!

Nadat we vluchtelingenkinderen op taalschool Houten op verschillende manieren hebben geprobeerd te ondersteunen zijn we op dit moment hard aan het werk om vluchtelingenkinderen op een taalschool in Zeist te helpen!

Bekijk de Toekies kinder T-shirts in de webshop!